Autor Societat
27 Gener 2014 a 09:00

L’Ajuntament de Rubí organitza una visita guiada al Centre de Tractament de Residus del Vallès

La ciutadania descobrirà el recorregut que fa la bossa de les escombraries

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ajuntament de Rubí organitzarà, la propera setmana, una nova visita al Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental, ubicat a Vacarisses. Durant la visita, els ciutadans podran descobrir quin recorregut fa la bossa de les escombraries domèstiques, i quin és l’impacte ambiental i econòmic que suposa la gestió dels residus per la població.

La jornada de visita i el desplaçament fins a la instal·lació són gratuïts i les places limitades. D’aquesta manera, la sortida tindrà lloc a les 10h del dissabte 1 de febrer a l’Escardívol, on un autocar portarà els participants fins a Vacarisses. La visita guiada tindrà una durada aproximada de dues hores. En acabar, l’autocar tornarà a deixar els assistents al punt de partida. Per inscriure’s a l’activitat es pot fer a través del Telèfon Verd 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d’un mòbil), o bé enviant un correu electrònic a inforesidus@ajrubi.cat, indicant les dades dels participants (nom, cognoms, telèfon de contacte i adreça electrònica).

El Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental és una instal·lació que tracta els residus per obtenir materials recuperables i garantir el seu màxim aprofitament. És per això, que està promogut conjuntament per l’Agencia de Residus de Catalunya i pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. A més, és una de les infraestructures previstes en el Pla de Gestió de Residus Municipals al Vallès Occidental.

Switch to mobile version