Autor Futbol
21 Febrer 2014 a 11:00

Al Terrassa FC només li val guanyar

Els egarencs no volen perdre el tren del play-off

Imatge cedida pel Terrassa FC

Imatge cedida pel Terrassa FC

El Terrassa FC disputarà aquest diumenge un partit clau per les seves aspiracions d’acabar la temporada en llocs de play-off. Els egarencs rebran el FC Santfeliuenc a l’Estadi Olímpic amb l’obligació de sumar els tres punts si no volen perdre un dels últims trens que els permetin ocupar una de les primeres quatre posicions de la classificació.

Però els jugadors terrassencs no ho tindran fàcil, ja que davant estarà l’equip més en forma de la categoria, el FC Santfeliuenc, que encadena cinc victòries consecutives i que s’ha situat setè amb 42 punts, dos més que el Terrassa, que està vuitè amb 40 punts, a sis de les places de play-off. A més, hauran de sobreposar-se a l’ambient enrarit que és viu al club després de la derrota fa dues setmanes davant el UE Rubí, i a la baixa de Mario Victorio, que a principis de setmana comunicava que deixava l’entitat per motius personals. Per altra banda, els tres partits que porten els egarencs sense conèixer la victòria ha posat en el punt de mira a Miki Carrillo, que podria deixar de ser l’entrenador en cas de no guanyar.

El partit contra el FC Santfeliuenc començarà el diumenge a les 17h, i estarà dirigit per Victor Caballero.

Switch to mobile version