Autor Cultura
12 Febrer 2014 a 13:30

Aquest divendres tornen els assajos dels Minyons

Assajaran dilluns, dimecres i divendres

minyons castell

Minyons de Terrassa // Imatge d’arxiu

Els Minyons de Terrassa començaran aquest divendres, 14 de febrer, els assajos d’aquesta trenta-cinquena temporada amb un nou equip tècnic i directiu, Guillem Comas serà el nou cap de colla i Cesc Poch el nou president.

Els assajos es faran els dilluns i divendres a les 20h, i els dimecres a les 19:30h. Tot i així, durant el mes de febrer només s’assajarà els dilluns i divendres, així que el primer dimecres d’assaig serà el 12 de març.

Els malves comencen també amb diferents activitats, com ara el Torneig de Futbol Intercasteller aquest cap de setmana a Igualada amb la participació de més de 40 colles. El següent dissabte, 22 de febrer, els egarencs han organitzat un taller de salsa de calçots al local i el diumenge 23 es farà la tradicional calçotada. El mateix dia, a les 16:30h es farà la presentació oficial del calendari d’actuacions i acabarà la jornada amb el concert de Manflinaires, acompanyats de Treureball.

El dissabte 1 de març, la colla prendrà part de la rua de Carnestoltes de Terrassa, i el dimecres 5 participaran a l’enterrament de la sardina aixecant un pilar.

Switch to mobile version