Autor Economia
12 Febrer 2014 a 14:30

Avui se celebrarà la primera nit FAJEEC a Sant Cugat

La jornada està organitzada per la Federació d’associacions de joves empresaris

Imatge cedida per Xarxa Onion

Imatge cedida per Xarxa Onion

 

La Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya organitzarà avui la primera nit FAJEEC, a Esadecreapolis, a Sant Cugat (Avinguda de Torre Blanca, 57). Aquesta jornada està organitzada conjuntament amb la resta d’associacions de persones emprenedores de Catalunya. Les places estan limitades a unes 20 empreses per cada associació. Els interessats es poden inscriure directament enviant un mail amb les seves dades a: leotorrecilla@fajeec.cat

L’acte de benvinguda començarà a les 19h. Tot seguit es farà la presentació de la FAJEEC. A les 20.15h està previst que tingui lloc el networking i les presentacions entre membres de les associacions. Per acabar, l’acte de cloenda es farà a les 20:45h.

La FAJEEC engloba les següents entitats: el Club de Joves Empresaris, l’Associació de Joves empresaris de Girona, la Jove Cambra Internacional de Catalunya, l’Associació Joves d’empresa, l’Institut Sallarès i Pla, i la xarxa de cooperació empresarial de Sabadell. A més, en la jornada també col·laboren Coaching Vallès, Cèl·lula disseny gràfic i estratègia, i Esadecreapolis.

Switch to mobile version