Autor Esports
3 Febrer 2014 a 14:30

Cap de setmana de la Copa del Món d’Esgrima Terrassa 2014

El francès Molinairo s’ha imposat a l’hongarès Dosa

Imatge cedida pel Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa

Imatge cedida pel Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa

Aquest dissabte passat s’ha disputat la Copa del Món d’Esgrima Terrassa 2014 en la modalitat de floret masculí júnior. El guanyador ha estat Romain Molinario, de França, amb un resultat 15/14 tocats contra l’hongarès Daniel Dosa. La prova s’inclou al circuit català de la copa del món d’esgrima.

La competició l’han organitzat la Federació Catalana d’Esgrima, el Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa i la Real Federación Española de Esgrima, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Als vuitens de final s’han enfrontat Georg Doerr d’Alemanya contra Sebastiano Bicego d’Itàlia, amb Doer com a guanyador. L’hongarès finalista, Daniel Dosa,  es va imposar a la primera ronda al polonès Krystian Gryglewski per 15/11. El guanyador va vèncer davant del nordamericà Axel Kiefer per 15/11. Per últim, el duel d’italians es va resoldre a favor de Francesco Ingargiola sobre Lorenzo Francella per 15/10.

A les semifinals, Doerr va caure davant Dosa per 15/12 i Francesco Ingargiola va perdre contra Romain Molinaro per 15/11. La final va ser ajustada però es va resoldre 15/14 tocats a favor del francès, després d’un gran enfrontament.

La competició tanca el cap de setmana amb una bona participació en el nombre de competidors.

Switch to mobile version