Autor Economia
12 Febrer 2014 a 16:00

Carles Lombarte va assistir a European Presidents Meeting

La Jove Cambra de Catalunya pretén potenciar els joves ciutadans actius

Imatge del web de JCI Sabadell

Imatge del web de JCI Sabadell

El president de la Jove Cambra de Catalunya, Carles Lombarte i el vicepresident executiu, Magí Senserrich, van estar a la ciutat Francesa d’Antibes del passat sis al nou de febrer, juntament amb 60 Delegats de 25 països d’Europa al European Presidents Meeting de la Junior Chamber International.

El viatge va servir per treballar en el pla estratègic de l’entitat per als propers 5 anys, que s’ha marcat com a objectiu principal que els joves ciutadans actius d’Europa, puguin tenir les eines necessàries i les oportunitats per crear canvis al seu entorn. A més, també es va tractar el tema de l’acord que la JCI te amb Nacions Unides des de l’Any 1954. Actualment la JCI té el rang de General Consultative Satus a la Comissió Econòmica i Social de Nacions Unides, aquest rang és el de màxima categoria que concedeix Nacions Unides a les ONG’s i és fruit del treball de JCI en projectes com la Campanya Nothing But Nets de UN Foundation i My World 2015, entre d’altres.

La Jove Cambra Internacional de Catalunya és una associació global on joves ciutadans actius d’entre 18 i 40 anys es dediquen a treballar per crear canvis positius per a la societat.

Switch to mobile version