Autor Waterpolo
5 Febrer 2014 a 12:00

Celebració del sorteig de la Copa de la Reina de waterpolo

Segon any que hi participa el CN Terrassa

ClubNatacio Terrassa 650

El pròxim divendres 7 de febrer, a les 12h, es celebrarà el sorteig i presentació de la XVIII Copa de la Reina de Waterpolo, a la Casa Duran (carrer del Pedregar, 7) de Sabadell. La competició tindrà lloc entre el 14 i el 16 de febrer, a la piscina Carles Ibars del CN Sabadell. El Club Natació Terrassa va ser subcampió a l’anterior edició, i aquesta serà la seva segona participació.

Els equips participants són els vuit primers classificats de la primera volta de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. En concret, aquesta any hi participaran el CN Sabadell Astralpool, el CN Mataró La Sirena, el CN Sant Andreu, el CE Mediterrani, el CN Rubí, el CN Terrassa, el CN La Latina i el CN Madrid Moscardó.

Switch to mobile version