Autor Cinema, teatre i televisió
21 Febrer 2014 a 09:30

Cine al Catalunya

Del 21 al 27 de febrer

alabama monroe

ALABAMA MONROE

DRAMA. Dirigida per: Felix Van Groeningen. Repartiment: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh, Nell Cattryse, Geerty Van Rampelbert i Nils Caster.

L’Elise i en Didier porten set anys casats d’amor passional. El seu va ser un amor a primera vista, amb la passió dels dos cossos, un embaràs inesperat i ara la felicitat de cuidar els des de la preciosa Maybell. Els dos lluitaran perquè aquest amor no s’esgoti quan més ho necessiten.

CINEMA CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 17h, 19:30h i 22h.

 

LA SEGUNDA MUJER

DRAMA. Dirigida per: Umut Dag. Repartiment: Nihal G. Koldas, Begüm Akkaya, Vedat Erincin i Murathan Muslu.

Tothom pensa que l’Ayse es casarà amb en Hasan. Però la noia abandona Turquia per ser la segona dona d’en Mustafa, el pare de Hasan. Amb la seva arribada els germans li fan la vida impossible, excepte la Fatma, primera dona, que la veu com una bona successora per cuidar de la família quan ella no hi sigui.

CLUB CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge i dijous a les 7:30h, 20h i 22:15h. Dimecres, 19 de febrer, a les 17:30h i 20h.

 

EL FANTASMA DEL PARAÍSO

MUSICAL. Dirigida per: Brian de Palma. Repartiment: Paul William, Jessica Harper, William Finley, George Memmoli i Gerrit Graham.

En Winslow Leach és un bon compositor. En Swan, un magnat, li roba la seva obra per estrenar-la al seu teatre, El Paraíso. Tot i la lluita d’en Winslow per demostrar que és la seva obra, acaba a la presó. Aconseguirà sortir-ne però per un tràgic accident acabarà amb la cara desfigurada. Acudeix a El Paraíso per tal de sabotejar l’estrena aclamada.

FILMOTECA DE CATALUNYA: Dimecres, 26 de febrer, a les 22h.

 

THE VISITOR

DRAMA. Dirigida per: Thomas McCarthy. Repartiment: Richard Jenkins, Hiam Abbass, Haaz Sleiman, Danai Jekesai Guira i Marian Seldes.

Un professor d’universitat es troba embolicat en uns problemes d’una parella d’immigrants que han ocupat el seu pis de Manhattan, un pis que gairebé mai no visita.

CINEFÒRUM LES DONES: Dilluns, 24 de febrer, a les 16.30h.

Switch to mobile version