Autor Cinema, teatre i televisió
27 Febrer 2014 a 17:45

Cine al Catalunya

Del 28 de febrer al 6 de març

alabama monroe

ALABAMA MONROE

DRAMA. Dirigida per: Felix Van Groeningen. Repartiment: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh, Nell Cattryse, Geerty Van Rampelbert i Nils Caster.

L’Elise i en Didier porten set anys casats d’amor passional. El seu va ser un amor a primera vista, amb la passió dels dos cossos, un embaràs inesperat i ara la felicitat de cuidar els des de la preciosa Maybell. Els dos lluitaran perquè aquest amor no s’esgoti quan més ho necessiten.

CINEMA CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 17:15h, 19:45h i 22:15h.

 

LA PLAGA

DRAMA. Dirigida per: Neus Ballús. Repartiment: Raül Molist, Maria Ros, Rosemarie Abella, Lurie Timbur i Maribel Martí.

El Raül és pagès i fa agricultura ecològica. Contracta en Lurie, un lluitador de lluita lliure provinent de Moldàvia, que l’ajudi en els feines del camp. Les seves històries s’entrellacen amb les de la Maria, una dona gran que deixa la casa pairal per anar a viure a una residència; la Rose, una infermera filipina; i la Maribel, una prostituta que cada cop té menys clients.

CLUB CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 17h.

 

HISTÒRIA DE LA MEVA MORT

DRAMA. Dirigida per: Albert Serra. Repartiment: Vicenç Altaió, Lluís Serrat, Montse Triola, Lluís Carbó i Noelia Ródenas.

El Casanova passa els seus últims dies en un castell suís on la visió racional que tenia de la vida acabarà de manera violenta amb la intervenció de Dràcula.

CLUB CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge i dijous a les 19h i a les 22h. Dimecres, 5 de març, a les 19h.

 

LORE

DRAMA HISTÒRIC. Dirigida per: Cate Shartland. Repartiment: Saskia Rosendahl, Nele Trebs, André Frid, Mika Seidel i Kai-Peter Malina.

La Lore decideix dur els seus quatre germans a casa de la seva àvia. No serà una feina fàcil, ja que l’any 1945 va ser un any convuls per Alemanya amb les forces aliades entrant al país. La noia s’embarcarà en aquest viatge de 500 quilòmetres perquè la seva família estigui sana i salva.

FILMOTECA DE CATALUNYA: Dimecres, 5 de març, a les 22h.

Switch to mobile version