Autor Breus
12 Febrer 2014 a 15:45

Col•lisió amb tres vehicles implicats

Ahir a la tarda es va produir una col·lisió entre un autobús i un turisme, a més d’un segon turisme que circulava en direcció sud i va col·lidir per l’encalç amb el davanter, que va sobrepassar la mitjana i va topar amb l’autobús que circulava en direcció nord. Van haver de ser traslladades amb ambulància dos ocupants d’un vehicle.

Baralla amb un detingut per amenaces amb un ganivet

Ahir al vespre es va produir una baralla al carrer de Watt entre dues persones. Una d’elles va ser detinguda per amenaçar amb un ganivet i les cadenes dels seus gossos. Cap dels dos implicats va voler comunicar la raó de la baralla, però podria ser per tema de diners. L’atacant va ser detingut i traslladat a la Mútua per ser atès.

Switch to mobile version