Autor Cultura
12 Febrer 2014 a 17:00

Comença el Concurs de Màscares del Carnaval 2014 a Rubí

L’organitza l’Escola EDRA

concurs màscares carnestoltes rubí

Màscara guanyadora el 2013 en Categoria D // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRA) ha posat en marxa el concurs de Màscares de Carnaval 2014. Els participants  han de ser majors de 4 anys, només poden presentar una obra en qualsevol de les cinc categories, i han de presentar les propostes abans del dia 20 de febrer a les 19h a la secretaria de l’escola. L’horari d’obertura és de dilluns a dijous de 16h a 19h.

Les categories en les quals es pot concursar són: Categoria A de 4 a 9 anys; Categoria B de 10 a 13 anys; Categoria C de 14 a 17 anys; Categoria D de 18 en endavant; i Categoria E Faceart.

Per participar a aquesta darrera categoria, Faceart, els participants s’han de fotografiar amb un objecte que els hi tapi el rostre, com una màscara, per fer així que es converteixi en una carota original. En el cas d’aquesta categoria el jurat valorarà especialment la creativitat de la màscara i de la imatge. S’haurà d’enviar la fotografia, en format jpg, abans del 20 de febrer a faceartedra@gmail.com indicant-ne el nom, telèfon de contacte i edat.

El jurat estarà format per professionals de l’art i representants musicals. Es farà públic el seu veredicte el Dijous Gras, 27 de febrer, a les 19:30h. El lliurament de premis es durà a terme a la Sala d’Exposicions de l’Escola, on hi haurà totes les obres exposades fins el 14 de març.

Els participants de les categories B, C, D i E rebran material educatiu de diferent valor segons es rebi l’accèssit o el primer premi. En el cas de la categoria A, se’ls atorgarà a tots un premi sorpresa.

Switch to mobile version