Autor Societat
10 Febrer 2014 a 18:00

Condueix sota els efectes de l’alcohol i col•lideix amb el mobiliari urbà

Tenia una suspensió temporal del permís de conduir

vehiclespolicia1_webAjuntament

Aquesta matinada s’ha detingut el conductor d’un vehicle que es trobava sota els efectes de l’alcohol i tenia el permís de circulació retirat. Segons van notificar diferents testimonis, el conductor va xocar contra una senyal, un arbre i els contenidors de la plaça de l’Aigua. La policia va fer una batuda per la zona i va trobar un tros del para-xocs del vehicle amb la matricula al costat d’un fanal amb el qual havia xocat. Es va localitzar el conductor al carrer Ample amb signes evidents d’estar sota els efectes de l’alcohol i quan se’l va identificar, es va trobar una suspensió temporal del permís de conduir fins els 19 de març d’aquest any pel Jutjat Penal de Terrassa. Un cop detingut, la policia va realitzar una nova batuda per veure si hi havia més mobiliari urbà afectat per les col·lisions, però no es va detectar cap anomalia.

Incendi a un descampat

El diumenge al matí es va produir un incendi al descampat del carrer Tico. Una caseta va cremar violentament, així que la policia va acudir a la zona. Un cop observada la importància de les flames, es va avisar als Bombers, que van extingir l’incendi. Es va revisar l’interior de la barraca i no es va observar cap objecte de valor ni rellevant.

Switch to mobile version