Autor Natació
21 Febrer 2014 a 15:30

Cristina Rey aconsegueix una plata en 200 m esquena +35 en el Campionat d’Espanya Open Màsters d’Hivern

Va quedar a vint-i-una centèsimes de la guanyadora

Imatge cedida per CN Terrassa

Imatge cedida per CN Terrassa

Cristina Rey va aconseguir la medalla de plata en 200 m esquena femenins +35 en la primera jornada del XX Campionat d’Espanya Open Màsters d’Hivern que s’està celebrant a la piscina de Son Hugo de Palma de Mallorca. La competició compta amb un total de 1.045 inscrits de 132 clubs diferents.

La nedadora del Natació, va aconseguir un temps de 2’39’’89, i es va quedar a vint-i-una centèsimes de la guanyadora, la nedadora del Canoe, Laura Santidrián, que va establir un temps de 2’39’’68. El bronze se’l va penjar Gema Pérez, del CN Benissa, amb un una marca de 2’5’’51. Al marge de Rey, que disputarà també els 50 i els 100 m esquena, el Natació compta amb sis representants més a la capital balear, Laura Roca, que també opta al podi en diverses proves, Anna Maria Roca, Simón Santana, Iban Clares, Víctor Muñoz i Guillem Ramos.

Switch to mobile version