Autor Atletisme
5 Febrer 2014 a 13:00

Dani Ratera guanya el I Duatló de Canyelles al Garraf en categoria cadet

És 25è a la general

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

Dissabte passat es va celebrar el I Duatló de Canyelles a la localitat del Garraf. La competició va consistir en 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km més de cursa a peu. Va ser la primera prova completa del calendari de duatlons de carretera després d’anul·lar-se el tram de ciclisme al Duatló del Masnou del passat 19 de gener.

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito, Dani Ratera, va adjudicar-se el triomf en categoria cadet. Ratera va aturar el crono en 1h08’06”, tot superant Arturo Chueca (Absolut Sport), segon amb 1h08’21”, i Jordi Gorjón (CN Sitges), tercer amb 1h14’12”. El temps assolit va situar Ratera en la 25a posició d’una general que va dominar Víctor Álvarez (Club Poliesportiu Puigcerdà), guanyador amb 1h03’17”.

En l’apartat femení, Maria Carrasco (Absolut Sport) va imposar-se amb un registre d’1h09’13”.

Switch to mobile version