Autor El temps
6 Febrer 2014 a 10:07

Dia ventós amb força estones de sol

El cel d'ahir //Foto: Àlex Callao

El cel d’ahir //Foto: Àlex Callao

Ahir vam tenir un dia de primavera, amb alguns ruixats a primera hora i força sol a partir del mig dia. Les temperatures van ser especialment suaus tot i el vent que va bufar amb ganes. Un vent que avui tornarà a ser marcat amb ratxes que poden ser semblants a les d’ahir en intensitat però no en temperatura, ja que avui aquest vent serà més fred.

Els núvols que han tapat a primera hora del dia el nostre cel escamparan ràpidament gràcies al vent de sud que donarà un cop de mà. No us en fieu, doncs el termòmetre avui serà una mica més baix que el d’ahir amb temperatures que s’aproparan a l’entorn dels 15-16 graus a bona part de la comarca, excepte a la zona més propera al Bages, on aquestes amb prou feines arribaran als 12-13 graus.

Tot i que avui ens comença a creuar un nou front per l’oest, no es preveu que tingui afectació a la nostra comarca en forma de ruixats. El que si notarem és que a darrera hora del dia i sobretot a primeres hores de demà hi hagi més nuvolositat. Demà novament tindrem una situació de fort vent, en aquest cas durant el matí, que ha obligat al Servei Meteorològic de Catalunya a activar un avís de perill per ratxes superiors als 25/ms. Pel que fa les temperatures, sembla que aquestes no patiran masses canvis durant els propers dies, tot i que s’espera una arribada d’un nou front molt més actiu que els que hem tingut que podria fer-nos acabar la setmana o començar la nova amb forts vents i ruixats, podent afectar les temperatures.

Tingueu un bon dia

Switch to mobile version