Autor Futbol sala
24 Febrer 2014 a 13:00

Dura derrota del F.S. Bonaire davant el Lliçà

Els egarencs es compliquen la permanència

Imatge cedida pel FS Bonaire

Imatge cedida pel FS Bonaire

F.S. Lliçà d’Amunt 9 – F.S. Bonaire Limava 2

FS Bonaire: Angel, Carlos, Yosu, Ruben, Arjona – Alex Vives, Xavi Mata, Cristian, Pol, David Moral, Victor y Miquel.

Lliçà: Albert, Jonathan, Cesar, Alberto, Giovani – Chijou, Marco Adoni, Diego, Carlos, Youssef y Raimon .

Àrbitre: Enrique Blazquez i Jose Luis Lara. Va amonestar a Youssef pels locals, i Cristian, Alex Vives, pels visitants.

Marcador:

1ª Part

1-0 min. 15 Giovanni; 2-0 min. 17 Marco Adoni

2ª Part

2-1 min. 22 Pol; 3-1 min. 24 Diego, 4-1 min. 26 Youssef; 4-2 min. 28 Arjona; 5-2 min. 28 Youssef (p); 6-2 min. 34 Diego; 7-2 mt.37 Marco Adoni; 8-2 min.38 Youssef; 9-2 min.38 Jonathan

 

Crònica

El F.S. Bonaire va caure golejat a la pista del Lliçà d’Amunt i s’allunya de les places de la permanència. Dos erros defensius van col·locar el 2-0 en el marcador, que els terrassencs no van poder remuntar.

Els egarencs van sortir a la pista amb la confiança que els donava el bon partit que van fer la setmana passada davant del líder, tot i la derrota. De fet, van ser els visitants els que van agafar la iniciativa del joc en els primers compassos de partit. Els jugadors del Bonaire van poder obrir el marcador amb un xut Carlos que es va plantar sol davant el porter local, i amb un remat al travesser de David Moral amb un remat de cap. Però els últims minuts de la primera part van ser de domini del Lliçà que va estrenar el marcador aprofitant dues pèrdues de pilota. Amb el 2–0 es va arribar al descans.

A la represa, Pol va retallar distàncies pels egarencs. Però amb el 2-1 els locals es van fer amos del partit. En el minut 24, Diego feia el 3-1, i tot seguit, Youssef amb una gran jugada possava el 4-1. Tot i això, Arjona va aconseguir tornar a escorçar diferències amb el 4-2, però novament Youssef marcava per sentenciar el partit. El Bonaire es va enfonsar moralment i li va caure una pluja de gols. Quan faltaven set minuts van començar a jugar de cinc, però només va servir per encaixar quatre gols més, fins a arribar al 9-2 final.

 

Switch to mobile version