Autor Futbol sala
24 Febrer 2014 a 15:00

El CE Rubí FS empata davant el Tecnovit Alforja

Els rubinencs no van saber administrar el marcador

Imatge cedida per Rubí cefs

Imatge cedida per Rubí cefs

CE Rubí FS 5 – Tecnovit Alforja CFS 5

CE Rubí FS: Salvador, Milanes, Torres, Prados, Jiménez – Muela de la Torre, Martín, Milanes, Barrouhou, Hernández, Castro

Tecnovit Alforja CFS: Besora, Avila, Porqueres, Gual, Queralt – Pell, Osete, De la Peña, Margalef, Artigas, Saludo

Marcador:

1a part

1-0  Prados min.7; 2-0 Torres min.9; 3-0 Castro min.12

2a part

4-0 Torres min. 23; 4-1 De la Peña min.24; 4-2 Osete min. 26; 5-2 Prados min. 27; 5-3 Avila min.29; 5-4 Queralt min 34; 5-5 De la Peña min. 38

Crònica

El Rubí cefs va empat davant el Tecnovit Alforja CFS, en un partit amb molts gols, cinc per cada conjunt. Els locals es van avançar en el marcador en el minut 7, i dos minuts més tar, farien el segon. Els rubinencs dominaven el partit i, a més, van ampliar el marcador amb un tercer gol transformat per Castro.

A la represa, l’Alforja va començar a jugar de cinc i va retallar diferències amb un contraatac. El Rubí no va tardar a reaccionar, ja que un minut després va marcar el 4-1. Però els visitants no es volien desenganxar del partit i van tornar a escorçar distàncies, 4-2. El gol va donar molta confiança a l’Alforja que va amb dues jugades enrevessades va col·locar el 5-4 que deixava el partit obert. A més, els rubinencs es van quedar amb un home de menys durant dos minuts per l’expulsió d’Adri, per doble groga. Al final, els visitants van aconseguir igualar el partit i posar el 5-5 final.

Switch to mobile version