Autor Esports
24 Febrer 2014 a 12:00

El CE Terrassa posa la directa per pujar

Els egarencs van sumar el quart punt consecutiu

Foto: Daniel Arús

Foto: Daniel Arús

El primer equip del Club d’Escacs Terrassa va sumar una nova victòria davant l’Olot per 7 ½ a 2 ½, en la cinquena ronda de la Lliga Catalana d’escacs, i ja en van quatre de consecutives. Els egarencs no van tenir problemes al imposar-se en cinc dels deu taulers i fer taules en els cinc restants. Amb el punt sumat, l’equip se situa segon a la classificació amb quatre punts, a mig del Catalonia.

El Terrassa B, per la seva part, també va fer bona la seva clara superioritat i va guanyar el cuer de la classificació, el Montcada B per 2 ½ – 7 ½, en un matx que va quedar sentenciat ràpidament. El segon filial terrassenc tampoc va fallar en la visita a Caldes de Montbui, on es va imposar per 2 ½ a 5 ½, i continua segon classificat, a mig punt del Sant Cugat B. Per últim, el Terrassa D va aconseguir un valuós empat a 3 amb el Montmeló B, i fa un pas endavant cap a l’objectiu de la permanència.

Per la seva banda, el primer equip del Club d’Escacs Barad va sumar la primera victòria en el campionat davant el Mollet B per un ajustat 4 ½ a 5 ½. D’aquesta manera ha sortit de les places de descens directe i ara jugaria la promoció per mantenir la categoria. El Barad B també va sumar un punt superant el Montcada C per 4 ½ a 1 ½. Per contra, el Barad C va perdre en el matx amb el Comptal E per 3 ½ a ½.

Switch to mobile version