Autor Esports
5 Febrer 2014 a 14:30

El CN Terrassa aconsegueix 18 podis al II Trofeu de Patinatge Artístic

Van participar 230 patinadors de 12 clubs

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana passat el II Trofeu de Patinatge Artístic, que es va celebrar al Pavelló Municipal de La Maurina. La competició va reunir 230 patinadors de 12 clubs diferents i, al marge dels representants locals, van intervenir patinadors de l’AE Sant Andreu; l’APA Malgrat de Mar; el CP Matadepera; el CDE Arenys de Munt; el CP Lluçanès; el CPA Mollet; el CPA Viladecavalls; l’IES Valldemosa; el PA Palau de Plegamans, el PA Piera i la UE Horta.

Els representants locals van obtenir 18 podis en les catorze categories en joc. Llorenç Álvarez va imposar-se en júnior masculí, superant així a Marc Pañero (Arenys de Munt) i el seu company Miquel Marcilla, que va concloure en tercer lloc. En la categoria júnior i sènior femení, el Natació va ocupar les tres places de podi: Marta Carbonell va vèncer per davant de Judit Armingau i Caterina Garcia. En categoria juvenil, Ariadna Feria va fer-se amb el primer lloc, tot superant la també egarenca Marina Fernández. El CN Terrassa va sumar dos podis en la categoria infantil, amb victòria d’Ot Dalmau i segona posició de Sílvia Leiva. En categoria aleví, Aleix Bou va adjudicar-se el triomf, mentre que, en categoria cadet, Laia Bou va acabar en tercer lloc.

Cal destacar que el Natació va copar el podi en Iniciació D; Sara Burdeos va ser la millor per davant d’Ainara Moreno i Mireia Cabello. En Iniciació C completen la llista de medallistes Marina Zalaya i Paula Marina, que varen quedar segona i tercera respectivament. Mar Jiménez, segona en Iniciació B majors d’11 anys; i Joana Peñarroya, tercera en Iniciació A.

Switch to mobile version