Autor Waterpolo
21 Febrer 2014 a 18:00

El CN Terrassa buscarà la sorpresa davant un potent CN Mataró La Sirena

Subcampiones de la Copa del Rei

Imatge d'arxiu cedida per CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida per CN Terrassa

Demà el CN Terrassa de waterpolo femení rebrà a un dels equips forts de la categoria, el CN Mataró La Sirena en partit corresponent  a la catorzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor.

El conjunt egarenc es sisè amb 19 punts mentre que el conjunt mataroní està demostrant ser un dels millors equips del campionat, ja que ocupa la segona posició i que arriba al partit després de proclamar-se subcampió de la Copa de la Reina celebrada a Sabadell el cap de setmana passat.

Xavi Pérez afronta el partit amb les importants baixes de Lourdes Rubio, que té fractura en un dit i d’Alba Sánchez que pateix tendinitis al colze i sobre la que el tècnic ha comentat que  “La seva participació dependrà de l’entrenament d’aquesta nit i de l’escalfament de demà. Decidirem abans del partit en funció de com es trobi”.

El tècnic vol ser positiu i sobre el partit contra el Mediterrani vol destacar que “Després d’un mal inici, vam jugar tres períodes més que correctes. Vam generar joc, tot i que estàvem molt condicionats per l’1 a 6 que havíem encaixat en el primer quart. Ens hem d’endur aquestes bones sensacions de cara a demà”. Pérez considera vital  “sortir molt concentrades per evitar que el partit es trenqui aviat. Hem d’intentar estar el màxim de temps possible dins del matx, sent conscients que puntuar seria una sorpresa majúscula”.

Sobre el rival el tècnic egarenc destaca la tasca del debutant a les banquetes Florin Bonca de qui diu que “Ha establert un patró de joc amb uns mecanismes als quals treuen molt rendiment, tal com demostra el segon lloc que ocupen a la lliga i el subcampionat de la Copa de la Reina, el màxim que pot aconseguir-se tenint en compte el potencial del Sabadell” mentre que del planter destaca les campiones del món Marta Bach i Ona Messeguer així com també a les angleses Ciara Gibson i Chloe Wilcox i a la subcampiona junior Carla Graupera.

Switch to mobile version