Autor Waterpolo
28 Febrer 2014 a 16:45

El CN Terrassa inicia un tram cabdal de la temporada contra l’Escuela Waterpolo Zaragoza

Les aragoneses estan a 4 punts

Equip femení de waterpolo del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Equip femení de waterpolo del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa visitarà demà (17.00h) l’Escuela Waterpolo Zaragoza en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor.

Les noies de Xavi Pérez afronten l’encontre contra un dels eus rivals directes, ja que les egarenques són sisenes amb 19 punts mentre que les aragoneses ocupen la novena posició a quatre punts.

La baixa per lesió de Lourdes Rubio, amb un dit fracturat, i l’estat físic de María Cifuentes, que pateix molèsties a l’espatlla esquerra que li van impedir entrenar ahir són un contratemps pel tècnic egarenc, que si podrà comptar amb Alba Sánchez qui ha superat la tendinitis que arrossegava.

Segons Pérez el partit de demà és el més complicat dels tres del cicle que afronta ara el Natació i que completen el el WP 98 02 de Navarra i L’Hospitalet, en un tram de temporada absolutament decisiu. “Realment, el Saragossa arriba en un estat de forma excel·lent. Vénen de guanyar a la piscina del Sant Andreu i han estat capaces de treure un punt de la piscina del Mediterrani. Sens dubte, ens espera un xoc duríssim davant un equip que ha crescut molt respecte a la primera volta”. Pérez ha elogiat la tasca del seu tècnic Javier Orizo qui després de perdre waterpolistes estrangeres “va haver d’apostar per un planter amb jugadores de la casa que els està donant un gran resultat”.

Andrea Blas, campiona del món i referent de les aragoneses, per les mans de la qual passa tot el joc de l’equip i tercera màxima golejadora de la lliga amb 49 dianes, set de les quals a la piscina del Sant Andreu dissabte passat és segons Pérez “una boia determinant que, de vegades, surt a posicions de l’arc. És perillosa ocupi la posició que ocupi. Les nostres opcions passen per poder-la aturar en qualsevol zona de la piscina”. El tècnic terrassenc també destaca el trio exterior format per Patricia Genzor, Victoria Barrios i Julia Tazueco, subcampiona d’Europa juvenil l’estiu passat amb el combinat estatal.

Switch to mobile version