Autor Futbol sala
21 Febrer 2014 a 13:30

El FS Bonaire buscarà els tres punts davant el Lliçà d’Amunt

El partit serà diumenge a les 18h

Imatge cedida pel FS Bonaire

Imatge cedida pel FS Bonaire

El FS Bonaire buscarà aquest diumenge els tres punts en la seva visita al Pavelló Municipal de Lliçà d’Amunt, en el partit corresponent a la 18a jornada. Després de plantar cara al líder la setmana passada, els egarencs estan amb confiança de continuar amb la línia de bon joc. Davant es trobarà amb un conjunt que està passant per una mala dinàmica, amb tres derrotes i un empat en les últimes quatre jornades, però que està cinquè a la classificació.

L’entrenador del Bonaire comptarà amb tots els jugadors disponibles, menys Carlos Arnau, que serà baixa per motius laborals. El partit començarà el diumenge, 23 de febrer, a les 18h.

 

Switch to mobile version