Autor Futbol sala
14 Febrer 2014 a 11:46

El FS Bonaire buscarà la sorpresa a casa contra el líder

El partit es jugarà dissabte a les 18.45h

Imatge cedida pel FS Bonaire

Imatge cedida pel FS Bonaire

El FS Bonaire Limava rebrà el proper dissabte, 15 de febrer, la visita del líder de la categoria, el FS Ripollet. Els visitants presenten uns números molt bons amb tretze victòries, dos empats i una única derrota. A més, és el màxim golejador del grup amb 100 gols a favor seu. És per això, que el Bonaire haurà de fer un partit al seu màxim nivell per poder aconseguir sumar algun punt. L’entrenador local ha convocat a tots els seus jugadors disponibles. L’única baixa serà Xavi Mata, que torna a estar absent per motius laborals.

El partit, corresponent 17ª Jornada, es disputarà el dissabte en el Pavelló Bonaire, a les 18.45h.

Switch to mobile version