Autor Futbol sala
11 Febrer 2014 a 16:00

El juvenil del Bonaire no va tenir opció davant del líder

Els egarencs van anar de més a menys

Imatge cedida per F.S. Bonaire

Imatge cedida per F.S. Bonaire

F.S. Bonaire 0 – F.S. Ripolle, 4

FS Bonaire: Dani, Jon, Miquel, Aitor, Miki – Jan, Arnau, Xavi, Guillem, Aleix i Paolo.

Ripollet: Jose,Eric, Daniel, Victor, Barcelo – Alejandro, Pol, Pau, Carlos, David, Marc i Josep

Marcador:

 1ª Part

0-1 min. 17 Barcelo

0-2 min. 24 Barcelo

2ª Part

0-3 min. 39 Eric

0-4 min. 46 Marc

Crònica

El juvenil del Bonaire va caure golejat a casa davant el líder de la categoria, el Ripollet, en el darrer partit de la primera volta.

L’encontre va començar amb els egarencs ordenats en defensa i cedint la possessió al contrari, per intentar sortir al contraatac. El Ripollet va sortir decidit a  marcar en els primers minuts però no ho va aconseguir gràcies a la bona defensa plantejada pel Bonaire. Però en el minut 17 va arribar el primer gol dels visitats amb un xut que no va poder parar el porter local. Això va fer que els terrassencs anessin a l’atac per buscar l’empat però en un contraatac del Ripoll va pujar el 0-2 a l’electrònic.

A la represa, els locals van disposar de diferents ocasions per retallar diferències però l’encert del porter ho va evitar. La sentència va arribar quan faltaven 10 minuts pel xiulet final, amb el gol de Eric i, a continuació, el de Marc, que col·locava el definitiu 0-4.

Switch to mobile version