Autor Waterpolo
6 Febrer 2014 a 16:00

El porter del CN Terrassa, Iñaki Aguilar, a la llista de convocats de la selecció de waterpolo

Escollit pel nou seleccionador estatal Gabi Hernández

ClubNatacio Terrassa 650

El nou seleccionador estatal de waterpolo Gabi Hernández ha comptat amb el porter del Club Natació Terrassa, Iñaki Aguilar, a la seva primera llista de convocats. Hernández va ser presentat ahir en roda de premsa, després de substituir a l’anterior seleccionador, l’egarenc Rafa Aguilar. Els jugadors seleccionats s’entrenaran al CAR de Sant Cugat entre el 10 i el 12 de febrer per poder preparar el partit d’anada de l’eliminatòria classificatòria per a l’Europeu contra Ucraïna.

Concretament, la llista està formada per 14 waterpolistes: Iñaki Aguilar (CN Terrassa), Alberto Barrosso (Real Canoe NC), Miguel de Toro (CN Barcelona), Albert Español (CN Atlètic-Barceloneta), Fran Fernández (CN Atlètic-Barceloneta), Xavi Garcia (Primorje Rijeka) Víctor Gutiérrez (Real Canoe NC), Dani López (CN Atlètic-Barceloneta), Blai Mallarach (Olympiakos), Vicente Matoso (CN Sabadell), Marc Minguell (CN Atlètic-Barceloneta), Guillermo Molina (Brescia), Alberto Munárriz (CN Atlètic-Barceloneta) i Balazs Sziranyi (CN Atlètic-Barceloneta).

Switch to mobile version