Autor Societat
5 Febrer 2014 a 12:00

El Torrent Monner del Parc de Vallparadís es tancarà al públic tres dies per obres

Les obres del Metro de Terrassa en l’àmbit del parc quedaran finalitzades

obras3-300x222

El Torrent Monner del Parc de Vallparadís es tancarà al públic des d’avui i fins divendres al matí per obres de pavimentació de l’asfaltat. Els treballs formen part del pla de reurbanització del torrent Monner, que representen la finalització dels treballs en superfície del Metro de Terrassa.

D’aquesta manera, quedarà afectat el tram comprés des de la Font de Santa Maria fins al passeig del Vint-i-Dos de Juliol. A més els dos accessos al parc estaran tancats, així com els dels carrers de Puig i Cadafalch, Doctor Pearson i Urquinaona. Per poder fer les tasques prèvies, la clausura serà efectiva a partir de les 15h d’avui. L’asfaltat es farà durant la jornada de demà, i divendres a primera hora del matí es faran tasques de neteja. En principi, està previst reobrir el passeig divendres a les 10h.

Switch to mobile version