Autor Política
5 Febrer 2014 a 15:30

Els dos candidats a les primàries del PSC per encapçalar la llista europea visiten la seu socialista del Vallès Oest

La votació de les primàries es farà el 8 de febrer

Imatge cedida per PSC Vallès Oest

Imatge cedida per PSC Vallès Oest

Els dos candidats a encapçalar la llista del PSC en els propers comicis europeus, Eliana Camps i Javi López, van visitar la seu del PSC Vallès Oest per explicar els seus respectius programes. La votació de les eleccions primàries es durà a terme el proper dissabte, 8 de febrer, a diversos municipis de Catalunya, i són obertes a tots els militants i als simpatitzants socialistes.

Imatge cedida per PSC Vallès Oest

Imatge cedida per PSC Vallès Oest

En aquest sentit, el primer secretari del PSC Vallès Oest, Amadeu Aguado va manifestar que “hem volgut convidar els dos candidats perquè els afiliats socialistes de la Federació poguessin conèixer de primera mà els seus projectes polítics” i va afegir que  “aquesta és la primera vegada que el PSC posa en marxa un procés de primàries a nivell de tota Catalunya, és un fet inèdit a tot l’Estat i en aquest sentit, el Partit dels Socialistes tornem a ser pioners en el camí de la regeneració democràtica”.  A més Aguado va mostrar el desig que “la nostra gent s’hi impliqui i hi participi de forma àmplia”.

En les últimes setmanes, els dos candidats han passat per diverses seus socialistes de Catalunya i avui, 5 de febrer, a les 19h protagonitzaran un debat a la seu central del PSC. La votació es farà efectiva el proper dissabte i pel que fa a la demarcació del PSC Vallès Oest, s’habilitaran meses a les seus del partit a Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Castellbisbal i Rubí.

Switch to mobile version