Autor Futbol
20 Febrer 2014 a 17:00

Els millors equips del futbol aleví català s’enfrontaran a Terrassa

Es reuniran en el IV Torneig Aleví Futbol 11

Foto: Daniel Arús

Foto: Daniel Arús

Aquest matí s’ha presentat el IV Torneig Aleví Futbol 11, que organitzarà el UFB Jàbac i Terrassa. Com és tradició, la competició reunirà a Les Palmeres i a Can Jofresa els equips més potents en categoria aleví de les quatre comarques catalanes, tots ells militen en la divisió preferent de Catalunya. La diferència respecte a les anteriors edicions serà el canvi de nom, ja que el torneig se’l coneixerà com Manolo Guerrero, en record del secretari del club, que ens va deixar el mes passat i que va ser un dels fundadors del torneig.

La competició, que es disputarà el dissabte dia 1 de març i que consistirà en partits de 30 minuts seguits, comptarà amb els següents clubs: FC Barcelona, CE Manresa i UE Cornellà, de Barcelona; Girona FC i UE Quart, de Girona; CF Reus Deportiu, de Tarragona; i AEM Lleida i Atlètic Segre, de Lleida. A més, com a novetat també participarà una selecció de jugadors de l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca. Segons el president del UFB Jàbac i Terrassa, Carles Mota: “el Barça és el màxim favorit per guanyar la competició, a més del Cornellà que també compta amb una plantilla molt completa. Tot i això, el Jàbac té equip per plantar cara als més forts”. Altres equips com el RCD Espanyol o el Gimnàstic de Tarragona no han pogut assistir per diferents motius.

Les semifinals i la final es disputaran a l’estadi de Can Jofresa i, com tota la jornada de futbol, l’entrada serà lliure per tothom. Al final del torneig es repartiran els trofeus als quatre primers classificats, a més del trofeu al millor porter, al màxim golejador i al millor jugador.

Switch to mobile version