Autor Cultura
6 Febrer 2014 a 10:00

Es presenta ‘Manel, el Flabiolaire’ a Castellbisbal

Foto: Joan Miquel Merino

Foto: Joan Miquel Merino

El proper 8 de febrer es pot visitar l’exposició ‘de gran a gegant. Història d’en Manel, el flabiolaire’ que organitza la Colla Geganters de Castellbisbal.

L’exposició tracta sobre la vida del que ara és un dels gegants del poble de Castellbisbal. Hi podreu trobar des de documentació en forma de rebuts o fotografies trobades a diferents municipis de Catalunya on es recorda amb simpatia el pas del flabiolaire fins a saber-ne més de com tocava per gegants, capgrossos o balls de bastons.

Aquesta exposició es podrà visitar els propers 8,9, 15, 16, 22 i 23 de febrer a Els Cosgtals, situada a l’avinguda de Pau Casals número 16.

Presentació del llibre

També podrem saber-ne més d’en Manel a partir del llibre ‘de gran a gegant. Història de Josep Pidelaserra, en Manel el Flabiolaire’ que ens explica una mica més de la seva persona. En Sergi Bonilla i en Carles Quirantes són els autors de l’obra, que presenta un recull de fotografies que el músic feia arreu on anava i signats per ell mateix, així com la història de les festes majors i la història local.

Switch to mobile version