Autor Societat
24 Febrer 2014 a 17:22

Es presenta Rubiinforma a l’alcaldessa de Rubí, Carme García

A partir de dissabte Rubí tindrà un nou mitjà digital

Reunió entre Joan Murcia i l'alcaldessa de Rubí, Carme García

Reunió entre Joan Murcia amb l’alcaldessa de Rubí, Carme García // Foto. Sergi Colomer

Aquest matí, una representació de l’empresa editora i franquiciadora d’aquest mitjà digital, amb el seu director Joan Murcia al capdavant, s’ha desplaçat a la ciutat de Rubí on han presentat a la Sra Carmen García, alcaldessa de la ciutat, l’edició de Rubiinforma que el grup Inform@ començarà a publicar a partir del proper 1 de Març.

Durant la recepció, que ha comptat amb la presència del Sr. Joan Maronda, cap de comunicació de l’Ajuntament, s’ha departit sobre la línea apolítica del mitjà, així com l’interès dels editors i franquiciadors per fer “visibles als invisibles” referint-se a la molta gent que tot i fer activitats de molt interès per als seus conciutadans, aquestes moltes vegades no són conegudes o no són publicades.

 D’altra banda, els responsables del grup Inform@ també han explicat el model de negoci col·laboratiu i social, que fins ara ja ha permès el retorn al món laboral de 2 majors de 45 anys i accedir a la primera feina a 2 llicenciats joves, així com també el seu creixement en xarxa mitjançant franquícies al Vallès Occidental, tot i que la intenció és extendre el model arreu del País.

Switch to mobile version