Autor Sanitat
5 Febrer 2014 a 18:15

“Fitjove”, un programa per promoure l’exercici físic i prevenir el consum de drogues

La prova pilot es farà a Badalona, l’Hospitalet, Gavà i Terrassa

Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

 

Alfredo Vega, regidor d’Esports, ha presentat avui el programa Fitjove, una proposta de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu promoure l’exercici físic entre els adolescents i la prevenció del consum de drogues. L’han acompanyat Joan Colom, subdirector general de Drogodependències de l’Agencia de Salut Pública de Catalunya; Mariona Corbella, directora de la fundació EsportSalus; i Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat.

El programa, impulsat per l’Agencia de Salut Pública de Catalunya i el Consell Català de l’Esport, vol implantar-lo com a experiència pilot aquest any a quatre municipis: Badalona, Hospitalet, Gavà i Terrassa.

El programa està adreçat a adolescents de 4t d’ESO, d’entre 15 i 16 anys, d’instituts i escoles adherides al Pla Català de l’Esport a l’Escola. A Terrassa hi participaran quatre instituts: Blanxart, Món Perdut, Nicolau Copèrnic i Terrassa. El Club Natació Terrassa acollirà les activitats esportives.

Switch to mobile version