Autor Economia
24 Febrer 2014 a 18:00

Franquicat, la fira de franquiciats i franquiciadors

Entrevistem a David Mármol, de Vital Media Events

Els dies 6, 7 i 8 de març el recinte firal de Sabadell (Pl de la Sardana, 7) acollirà la 1a edició del Saló Català de la Franquícia. Aquesta Fira està organitzada per Vital Media Events i es presenta com una oportunitat per tot aquell qui vulgui emprendre un nou negoci o vulgui prendre idees noves per a un negoci que ja es trobi en funcionament.

A la fira s’hi donaran cita professionals del món de la franquícia, tant de marques nacionals com internacionals i en paral·lel hi haurà tot un seguit d’activitats adreçades a franquiciadors i franquiciats.

Franquicat es presentarà a la premsa el proper 26 de febrer a Fira de Sabadell, en un acte que comptarà amb la presència  del regidor de Comerç, Consum i Turisme de Sabadell, Carles Bosch i amb Daniel Clemente i David Mármol, ambdós de Vital Media Events.

Amb David Mármol hem pogut parlar sobre Franquicat.

 

-Es ara el millor moment per iniciar una fira dedicat a les franquícies? Per què?

No sé si es el millor, però és un bon moment. El perfil dels assistents a les fires de franquícies ha canviat durant els últims anys, abans més de 50% de visitants eren inversors, ara en son emprenedors. Molta gent que per diversos motius ha perdut la seva feina i té uns petits estalvis o la facilitat d’ obtenir crèdit de les entitats financeres opten per obrir una franquícia: és un model de negoci amb certes garanties d’ èxit i on pràcticament tot ja està fet, només cal condicionar el local i vendre.

– Quantes empreses franquiciadores han confirmat la seva assistència?

En aquesta edició, seran més de 75 les marques representades a Franquicat.

– Entre els ponents de les jornades que s’efectuaran en paral·lel, hi ha la Sra. Carmen Lomana, de què parlarà?

Doncs mira, sincerament, aquesta pregunta ens la fa molta gent, perquè desconeixen part de la seva vida professional. Carmen va estudiar filosofia i lletres a la branca d’història i va treballar al departament Euro-Dólar i Comerç Internacional del Banc Santander a Regne Unit, a més actualment és empresària i gestiona les seves pròpies inversions. A Franquicat parlarà de la importància dels petits detalls per aconseguir un gran negoci.

– Quins altres ponents hi han confirmats?

Carmen Lomana serà la primera ponent, després de l’ acte inaugural que obrirà el Secretari General d’ Empresa de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Xavier Gibert, amb la presència de l’ alcalde de Sabadell, el regidor de comerç i el president de la comissió de comerç intern de la Cambra de Comerç de Sabadell. A la tarda de divendres comencen les conferències que s’ estendran fins al dissabte destinades als emprenedors on parlaran diferents experts.

– A quin públic va dirigit aquest saló?

Va dirigit a inversors i empresaris, però sobretot, com dèiem abans a emprenedors, que estiguin rumiant muntar una empresa o ser franquiciat d’ alguna de les marques presents al saló.

– Quant valdrà l’entrada?

El preu de la entrada si és compra a la taquilla valdrà 4 euros, si es fa la compra per internet 3 euros.

Programa Franquicat

Switch to mobile version