Autor Breus
11 Febrer 2014 a 13:45

Furten roba i cosmètics d’una botiga del centre per valor de 308’95 euros

Una de les dones tenia una ordre de detenció

Ahir a la tarda, al carrer Major, dues noies amb un nadó van furtar roba d’una botiga amb un carro. La policia va fer una batuda pel centre i va trobar tres dones, dues de les quals són les identificades, amb el carro ple de roba i cosmètics. En total, es va calcular que el furt de roba i cosmètics tenia un cost de 308’95 euros. A l’hora d’identificar-les, una de les dones tenia una ordre de recerca i detenció.

Accident de trànsit on un vehicle bolca i l’altre fuig

Ahir a primera hora de la tarda es va produir un accident a la carretera de Rubí. Un dels cotxes va bolcar, i l’altre es va donar a la fuga tot i els evidents desperfectes a la part posterior i superior.

Switch to mobile version