Autor Cultura
6 Febrer 2014 a 18:15

La banda musical Sense Sal, finalista als Premis Enderrock 2014

Finalistes a Millor grup revelació 2013

Imatge del Facebook de Sense Sal

Imatge del Facebook de Sense Sal

El egarencs Sense Sal opten al premi Millor grup revelació 2013 dels Premis Enderrock 2014. Els grup de música, emmarcat en l’estil de pop-folk, és finalista en aquesta categoria després de rebre el suport popular a través del web.

La primera ronda de votació va concloure el passat 26 de gener amb 5.500 vots pel grup terrassenc. La segona volta s’ha obert avui i fins el 16 de febrer per tal que els aficionats tornin a votar, a través del web www.enderrock.cat/premis.

El grup ha estat nominat a les categories de Millor disc Pop-Rock per El mur encara és alt, Millor cançó Pop-Rock per Secrets, Millors artista 2013, Grup revelació 2013, Millor directe 2013, Millor lletra de cançó per Puch x-10, Millor videoclip per Secrets i Millor portada de disc per El mur encara és alt. Finalment els terrassencs han quedat finalistes en la categoria de Grup Revelació 2013.

Aquest és el primer cop que la banda aconsegueix ser finalista als Premis Enderrock, i ho fa després d’una quarantena de concerts arreu de Catalunya per presentar el seu treball El mur encara és alt.

Es pot consultar més informació de la banda al web http://www.sensesal.cat/ o al Facebook https://www.facebook.com/sensesalgrup.

Switch to mobile version