Autor Societat
12 Febrer 2014 a 14:00

La Diputació de Barcelona cedeix cinc habitatges socials a Matadepera

Aniran destinats a famílies amb pocs recursos

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

La Diputació de Barcelona ha cedit a l’Ajuntament de Matadepera cinc habitatges de la seva propietat situats al Turó del Pujol per destinar-los a lloguer de famílies amb pocs recursos econòmics.

D’aquesta manera, el diputat d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol, i l’Alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, van signar el passat 31 de desembre el conveni que regula la cessió d’aquests habitatges. És per això, que el consistori de Matadepera gestionarà directament l’arrendament dels habitatges durant els 10 anys que tindrà una vigència el conveni.

El Regidor d’Habitatge, Jordi Roca, va senyalar que “aquesta cessió la valorem de manera molt positiva, ja que amb les negociacions que hem tingut amb la Diputació de Barcelona hem aconseguit que els habitatges no es venguin sinó que es lloguin, i que per tant, s’incorporin al conjunt d’habitatges de protecció oficial que ja disposem. Això sense comptar que també hi ha la possibilitat que puguem ingressar uns lloguers que fins ara no hi comptàvem”.

Dels 5 habitatges cedits, que són cases unifamiliars d’uns 90 m², dos estan buits, dos més finalitzen el contracte aquest 2014, i un darrer, al proper any 2015.

Switch to mobile version