Autor Entitats
2 Febrer 2014 a 12:00

La Fundació Antigues Caixes Catalanes convoca el 34è Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana

El premi és de 35.000 euros

bbva logo

La Fundació Antigues Caixes Catalanes, en mans del BBVA, organitza la trentaquatrena edició del Premi BBVA Sant Joan. Un guardó que premia la prosa catalana i que es va iniciar el 1981, organitzat per l’antiga Caixa Sabadell. Tots aquells que desitgin participar han d’enviar el seu original inèdit escrit en català, abans del 31 de març, a la seu de la fundació al carrer Gràcia número 17 de Sabadell.

Aquest any, el jurat està format per Jordi Coca, Pere Gimferrer, Giusepe Grilli, Àlvar Caixal i Joan Carles Súnyer. Tots ells tenen una reconeguda solvència en el món de les lletres, exceptuant el darrer que és director de l’Antiga Caixa Sabadell i actua com a secretari. El guanyador, que se sabrà a finals de juny al Saló Modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell, s’emportarà 35.000 euros i la publicació de l’edició comercial de l’obra per Edicions 62.

La fundació també té en marxa altres projectes per la difusió de la literatura catalana. Avui també és Sant Joan és un seguit de converses a biblioteques de tota Catalunya entre els guardonats al Premi BBVA Sant Joan i diverses psicòlogues per tal de tractar els valors i emocions que es reflecteixen a les obres guanyadores. La resta de bases del premi es poden trobar al lloc web de la fundació.

Switch to mobile version