Autor Cinema, teatre i televisió
5 Febrer 2014 a 17:30

“La Màgia del Mag Lari” a Sabadell

Números bons, i números boníssims

Imatge del web del Mag Lari

Imatge del web del Mag Lari

FITXA ARTÍSTICA. Funció vista: 1 de febrer del 2014 (Teatre La Faràndula, Sabadell). Idea, guió i direcció: Josep Maria Lari. Actor i regidor: Pol Quintana. Tèncic de so i llum: Gerard Feliu. Disseny de llum: Gerard Feliu. Vestuari: Epoca. Management Cia. Mag Lari: Pere Vázquez. Premsa i Comunicació Cia. Mag Lari: Dídac Atzet. Web: Factor Essencial.

Considerat, per a molts, el mag de Catalunya – amb tots els respectes pel Màgic Andreu – el Mag Lari demostra, un cop més en aquest espectacle la seva meravellosa capacitat per fer la màgia quelcom proper sense perdre la seva qualitat fantàstica.

Amb un repertori de complicació i espectacularitat in crescendo, el Mag Lari i el seu ajudant – el també regidor de l’espectacle, Pol Quintana – escalfen la sala progressivament fins a crear un ambient distès, jovial i entretingut. Cal destacar aquest gran tàndem Lari-Quintana; el joc jeràrquic que s’estableix entre ells, la resolució dels números, la complicitat i la compenetració és sens dubte un dels molts encerts de l’espectacle.

Un altre d’ells és la perfecta coordinació entre el Mag Lari i el responsable del so i la il·luminació, Gerard Feliu, ja que en cap moment es va produïr cap entrebanc entre els números, ni tampoc durant l’execució d’aquests. “La Màgia del Mag Lari” manté un ritme continu i despert al llarg dels gairebé noranta minuts de l’espectacle.

El vestuari és un altre dels elements destacables de l’espectacle. Epoca realitza un disseny excel·lent al més pur estil Mag Lari, amb levites de colors a conjunt amb els pantalons, les sabates i quelsevol tipus de complement (fins i tot les tovalloles per eixugar-se el front!).

El millor de l’espectacle és però, i com sol passar en tots els espectacles del Mag Lari, la seva manera de posar-se el públic a la butxaca des de la seva aparició a l’escenari, la seva picardia, comicitat i estil personal, en definitiva, el seu personatge.

L’únic punt fosc del show és el fet que, com a espectador, s’ha de poder veure bé l’espai de la platea, ja que molt sovint el Mag Lari hi circula. Interactua amb el públic i en un parell de moments hi fa algún número in situ. D’aquesta manera, si des d’on s’està situat la visibilitat de la platea no és bona, l’espectador es perdrà bona part de l’espectacle.

Sigui com sigui, “La Màgia del Mag Lari” és un muntatge divertit, eficaç, entretingut, àgil, precís i perfectament executat amb números bons, i números boníssims.

@anna_mestreseg

Switch to mobile version