Autor Futbol sala
24 Febrer 2014 a 17:45

L’Atlètic Sant Joan torna a casa amb un empat inesperat

Es va anul·lar un gol a l’últim minut

Imatge cedida per l'Atlètic Sant Joan

Imatge cedida per l’Atlètic Sant Joan

Athletic Castellar 04 Castellar C.F.S 4 – 4 Sant Joan Club Atlètic

Athletic Castellar 04 Castellar C.F.S: Alberto De Roa, Daniel López, Jordi Martínez, Albert Moya i Carles López.

Sant Joan Club Atlètic: Alejandro Martínez, Celestino Plaza, Jaime Gutiérrez, Álvaro Puertas i Edgar González.

Gols: 0-1 Edgar González, min. 4; 0-2 Jose Manuel Palma, min. 13; 1-2 Daniel López, min. 17; 2-2 Jordi Martínez, min. 18; 2-3 Angel Alonso, min. 22; 2-4 Jordi Serra, min. 24; 3-4 Antonio Morillas, min. 25; 4-4 Ricard Puigmartí, min. 34.

Àrbitres: Francisco Gomar i Sergi Ruiz. Targetes grogues per Ricar Puigmartí, Antonio Morillas, Eduardo Álvarez, Daniel López i Jordi Martínez (Athletic Castellar 04 Castellar C.F.S) i Angel Alonso, Jordi Serra, Daniel Garcia, Jordi Serra, Alejandro Díaz i Daniel Garcia (Sant Joan Club Atlètic). Targeta vermella per Marcos Albert del Sant Joan Club Atlètic.

Crònica

El partit va començar de cara pel Sant Joan Club Atlètic amb dos gols als primer minuts, obra d’Edgar González i José Manuel Palma. Tot i així, poc abans d’arribar al descans, els locals van aconseguir igualar el marcador amb un gol de doble penal de Daniel López i Jordi Martínez.

La segona meitat va seguir amb la tònica de la primera amb els egarencs adelantant-se de nou amb els gols d’Angel i Serra. Però igual que a la primera meitat, els locals van aconseguir empatar immediatament de la mà de Morillas i Puigmartí. A partir d’aquí, es va produir una acció polèmica quan l’àrbitre va expulsar Serra, tot i ser penal dels locals per mans dins l’àrea. Malgrat l’expulsió de Serra, els egarencs van establir un 4-5 al marcador a vuit segons pel final. L’àrbitre va decidir anul·lar l’últim gol, marcat pel porter Alex, després de rebre amenaces per part de l’afició local. D’aquesta manera, el resultat final va ser 4-4.

El proper partit del Sant Joan Club Atlètic és de Copa Catalunya per disputar els setzens de final aquest dijous al pavelló cobert de les Fonts, a les 21h.

Switch to mobile version