Autor Futbol sala
24 Febrer 2014 a 17:15

L’Esportiu Rubí supera amb solvència el FS Castelldefels

Superen les segones classificades per 7 punts

rubí fs

Imatge d’arxiu // Foto: Sergi Colomer

CE Rubí FS 5 – 1 FS Castelldefels

L’Esportiu Rubí va aconseguir una treballada victòria contra el Castelldefels al poliesportiu de La Llana.

La primera part va començar amb un Castelldefels pressionant les rubinenques, però les locals van poder sortir a fer el seu joc sense problemes. El primer gol el va marcar Nona de volea després de rebre la pilota d’Ayala quan faltaven 13 minuts pel final de la primera meitat. Tres minuts més tard, la mateixa Nona va marcar el segon després d’esquivar quatre rivals. El 0-2 va ser el resultat momentani fins el descans.

La segona part va estar marcada per una dinàmica similar a la primera amb les visitants pressionant sense resultat. En una de les jugades, Nerea va fer una excel·lent passada a Nona, qui deixaria la pilota morta, retallant cap a l’interior, girant sobre ella mateixa i marcant pel segon pal. Minuts després, el Castelldefels va alternar el joc de cinc sense aconseguir cap ocasió clara, a excepció d’una, que va frenar a temps Nerea, substituïda al cap de poc per la jove promesa Mar. Quan només faltaven 5 minuts pel final de l’enfrontament, Nona va marcar el quart gol local: va robar al centre del camp, va esquivar tres jugadores i va regatejar la portera per deixar entrar la pilota lentament entre els tres pals. El cinquè de les rubinenques va ser de Maria Ayala amb una passada de Marta fruït d’una gran jugada d’equip. El gol de l’honor del Castelldefels el van fer amb una jugada de cinc quan quedava un minut per acabar.

Amb aquesta victòria l’Esportiu Rubí s’allunya ja 7 punts respecte de les segones classificades.

Switch to mobile version