Autor Economia
18 Febrer 2014 a 17:00

Networking a la catalana amb una nova sessió de “Compartim”

S’està plantejant una segona sessió al març

compartim

Trobada Compartim // Imatge cedida per Creat360

La setmana passada es va dur a terme una nova sessió de Compartim, una iniciativa de networking nascuda a Terrassa, sota el nom popular de Networking a la catalana. Es va dur a terme al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a Torelló.

Després de l’èxit de convocatòria, amb 11 empreses participants, s’està parlant de fer una segona sessió el mes de març, segons ha anunciat la tècnica de promoció econòmica del Consorci, Anna Sadurní.

La trobada va estar presidida per Manel Romans, president del Consorci, el qual va posar èmfasi en la necessitat d’enfortir la col·laboració establida entre empreses de la zona amb l’objectiu d’incrementar la competitivitat conjunta i l’aprofitament de les sinergies que se’n generin.

El Compartim és una sessió de networking en què es fomenta la creativitat a partir de la col·laboració i generació de sinergies. És per això que s’aconsegueix un major coneixement entre els participants i es promou la creació de noves idees i oportunitats de negoci.

La iniciativa va néixer a Terrassa a l’entorn del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot. El dinamitzador és Santi Rius, expert en temes de Creativitat i estimulació del Talent i director de l’empresa terrassenca Creat360. Rius va comentar que “els objectius d’un Compartim són millorar el coneixement i les sinergies entre els participants i generar noves idees de negoci, promovent la innovació i fomentant la col·laboració entre les empreses”.

Switch to mobile version