Autor Esports
20 Febrer 2014 a 15:45

Noves activitats del Consell Esportiu per aquesta setmana

Multiesport, tennis taula per equips, gimnàstica artística i jie mini tennis

consell esportiu vallès occidental

Les jornades esportives organitzades pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa es reprendran aquest cap de setmana amb les activitats de multiesport, tennis taula per equips, gimnàstica artística i Jornada d’Iniciació Esportiva de mini tennis.

L’activitat de Multiesport torna amb minibàsquet aquest dissabte. Després d’haver fet ja les jornades de minifutbol, minihandbol, atletisme i XapPolo, el minibàsquet es durà a terme durant les pròximes quatre jornades. Les dues primeres es disputaran aquest dissabte al Pavelló de l’Escola Regina Carmeli de Rubí, de les 9:30h a les 13:30h, i les dues restants al Pavelló Municipal de Can Jofresa de Terrassa.

Un cop ha finalitzat la competició individual de tennis taula en infantil, cadet i juvenil, ara és el torn de la competició per equips. Un total de 25 equips d’entitats i centres de Terrassa i comarca competiran durant 6 jornades a l’Institut Blanxart de Terrassa. Les jornades es duran a terme els divendres de 16h a 18h. El tennis taula de secundària es duu a terme cada divendres a les mateixes instal·lacions.

En el cas de la gimnàstica artística, la segona jornada es farà aquest dissabte, 22 de febrer, al Pavelló Municipal de Can Roses de Rubí en el marc dels Jocs Esportius Escolars del curs 2013-2014. La competició començarà a les 9h del matí i s’allargarà fins les 19h. Hi participaran 338 nois i noies en les categories de benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els exercicis seran de terra, salt i barra en categoria femenina i terra, salt i minitramp en masculina. La classificació es dividirà en dos grups (A i B) i s’entregaran els diplomes als tres primers classificats/des per nivell i categoria, a més dels tres primers equips.

Per últim, aquest dissabte també es durà a terme la Jornada d’Iniciació Esportiva (JIE) de minitennis per a alumnes de P3, P4 i P5. Tindrà lloc al Pavelló Municipal de Vacarisses. Hi participaran 230 alumnes de 25 centres de Rellinars, Rubí, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls. Es dividirà la jornada en tres torns i s’adaptaran diferents exercicis i jocs a l’edat dels participants.

Switch to mobile version