Autor Entitats
5 Febrer 2014 a 17:00

Òmnium Rubí celebra la seva assemblea anual

Laura Vert, nova presidenta

òmnium cultural

Òmnium Rubí va celebrar el passat divendres la seva assemblea anual, en la que va presentar la memòria de 2013 i el pla de treball del 2014, així com la nova junta de l’entitat, amb Laura Vert com a nova presidenta. L’assemblea, que es va dur a terme a l’Ateneu, va valorar positivament les activitats realitzades el 2013, com l’estirada de corda de Festa Major, la Prediada i el Poema de Nadal. També es van explicar els comptes d’aquest any i les activitats previstes pel futur.

Els esforços de l’entitat s’orientaran a impulsar la campanya Un país normal, que obligarà a fer una pausa en altres activitats que s’ajornaran a 2015. Aquesta campanya, presentada en l’assemblea per Marcel Mauri, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural i president d’Òmnium Badalona, intentarà estendre el debat sobre el dret a decidir i l’Estat Propi entre les persones indecises. La proposta té com a objectiu final que la majoria de la població es vegi involucrada en el procés,  exerceixi el seu dret a vot i, si és possible, voti a favor de l’estat propi.

A la Assemblea també es van presentar els canvis en la junta directiva, així com els nous càrrecs de Laura Vert i Veva Jorba, presidenta i vicepresidenta respectivament. Aquests canvis seran ratificats pels socis el proper octubre en una assemblea ordinària. Guifré Lloses i Laura Blanch, els anteriors president i vicepresidenta, van renunciar al càrrec voluntàriament amb la finalitat de facilitar la renovació de l’entitat.

Switch to mobile version