Autor Economia
12 Febrer 2014 a 15:30

PIMEC Vallès Occidental acull el Programa d’Orientació i Acompanyament a la Inserció

Orientat a persones desocupades

laboral pimec

Programa d’Orientació
i Acompanyament a la Inserció // Imatge cedida per PIMEC Vallès Occidental

PIMEC Vallès Occidental acull la tercera edició del programa d’Orientació i Acompanyament a la Inserció, iniciada al desembre i que tindrà una durada d’un any, amb el suport de la patronal amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.

El programa ofereix recursos d’orientació a les persones desocupades amb l’objectiu de situar-les en una posició millor durant el procés de recerca de feina, a través d’un coneixement més acurat del mercat de treball actual i la definició d’objectius professionals, la identificació i el desenvolupament de les competències necessàries en el context laboral. A més, s’ofereixen sessions informatives sobre eines de recerca de feina a Europa, per a totes aquelles persones interessades en conèixer els recursos existents.

L’any passat 235 persones van rebre atenció i es va aconseguir un nivell d’inserció superior al 14%, dada molt positiva tenint en compte la situació socioeconòmica desfavorable. Cal destacar que el contacte directe de PIMEC Vallès Occidental amb el mercat empresarial del territori ha facilitat l’enllaç entre l’oferta i la demanda.

Per segon any consecutiu, el programa oferirà als participants la possibilitat de realitzar pràctiques en empresa, per tal d’ajudar a l’usuari a desenvolupar les competències professionals a través de l’experiència laboral, així com a reinventar-se i conèixer ocupacions noves. La iniciativa va rebre una bona acollida a l’anterior edició i compta amb la col·laboració del teixit empresarial del territori.

Switch to mobile version