Autor Cultura
20 Febrer 2014 a 16:00

Presentació dels actes de Barcelona, capital de la Sardana

Hi participarà Rubén Gimeno, director de l’Orquestra Simfònica del Vallès

Imatge del web de Barcelona Capital de la Sardana

Imatge del web de Barcelona Capital de la Sardana

Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, presidirà el proper 25 de febrer a les 11 del matí el programa d’actes oficials de ‘Barcelona, capital de la sardana 2014’. S’espera l’assistència del director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, Lluíg Puig, i també del responsable del projecte ‘Capital de la Sardana’, Víctor Sallés.

Rubén Gimeno, director de l’Orquesta Simònica del Vallès, serà present en la presentació  per exposar la seva participació i dels membres de la comarca en aquests actes, que començaran el proper 8 de març. S’espera que la capital de Catalunya doni el tret de sortida de manera solemne com a Capital de la Sardana, un projecte que busca difondre les noves propostes vinculades a l’actual coblisme. L’acte serà al Fossar de les Moreres, on el pregó de Màrius Serra i una gran festa popular a l’avinguda de la Catedral centrin tots els actes del programa durant aquell dia.

El dia 15 el punt culminant serà la reestrena a les 21h al Barcelona Teatre Musical l’obra de La Santa Espina, que recupera la versió original per a orquestra simfònica, solistes i cor mixt.

Switch to mobile version