Autor Societat
20 Febrer 2014 a 16:45

Prioritats X una Catalunya Social!

Per una Catalunya social

Entitats del món social i sindical faran públic demà un manifest on es detalla un “full de ruta” per a la construcció d’una Catalunya que reconegui els drets socials de la ciutadania. Aquest document que es presentarà detalla les prioritats de les polítiques que tant el Govern central com l’autonòmic haurien d’establir amb urgència així com  la demanda de la retirada  de lleis com l LOMCE, la reforma de l’avortament i la reforma laboral.

L’acte, previst per les 11 h a la seu de la CONFAVC a Barcelona, estarà presentat pel president de la Confederació d’AV de Catalunya, Jordi Giró, que donarà la paraula a  representants de les entitats signants del manifest: la Federació d’AV de Barcelona (FAVB); la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC); el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC); la Plataforma pel Dret a la Salut  (PDS) i Dempeus per la Salut Pública; CCOO-Catalunya i la UGT-Catalunya, entre d’altres organitzacions.

Switch to mobile version