Autor Política
21 Febrer 2014 a 14:30

Recollida de firmes de “Signa un vot” demà a Vallparadís

Les taules estaran de 10 del matí a 2 de la tarda

Imatge cedida per ANC Terrassa

Imatge cedida per ANC Terrassa

L’Assemblea Nacional Catalana de Terrassa prepararà demà un dispositiu de recollida intensiva de signatures per la campanya Signa un vot per la independència al barri de Vallparadís. És per això, que s’instal·laran cinc taules en diferents punts del barri: Avinguda Jacquard/Casa Baumann, Avinguda Jacquard/Rambla Sant Nebridi, Plaça Onze de Setembre, Dr. Pearson/Ctra de Castellar i Passeig Vint-i-dos de Juliol/Prat de la Riba. Les taules estaran instal·lades de 10 del matí a 2 de la tarda. A més, hi participaran una trentena de voluntaris.

L’ANC-Terrassa recull instàncies de Signa un vot cada dimecres, divendres i dissabte a la tarda al Carrer Major, tocant a Plaça Vella, i els dissabtes al matí al Raval de Montserrat. El cap de setmana del 22 i 23 de març està prevista una nova recollida a nivell nacional, que serà la segona després de la que va tenir lloc els dies 11 i 12 de gener d’enguany.

Switch to mobile version