Autor Societat
28 Febrer 2014 a 18:00

Renfe reforça les línies amb més de 45000 places adicionals per Carnestoltes

Durant els dies 1, 2, 3, 4, 5 de març

Foto: Aina Marcobal

Foto: Aina Marcobal

Més de 45000 places addicionals són les que Renfe oferirà als trens de Rodalies de Catalunya amb motiu de els festes de Carnestoltes 2014. Els principals reforços es realitzaran a la línia R2 sud de rodalia de Barcelona. La majoria de places corresponen als serveis que enllacen Barcelona amb Sitges durant els dies 1, 2, 3, 4, 5 de març en serveis de 38 trens especials en doble composició.

Els dies de major reforç seran diumenge, dilluns i l’últim dia de Carnestoltes, el dimecres 5 de març, que són els de major demanda. La matinada de dilluns i dimecres l’inici de servei a Sitges serà a les 01.29h.

Com a novetat aquest any s’ha programat un servei especial  el dissabte 1 Vilanova 23.19 – Sant Vicenç de Calders 23.39 per facilitar la mobilitat dels viatgers que vulguin gaudir de la festa de Cunit y Calafell. A més el diumenge i dimecres en sentit sud circularà un tren especial Sitges 05.21-Sant Vicenç de Calders 05.48 hores.

L’operatiu de seguretat compta amb la participació dels Mossos d’Esquadra i Policia Local i la col·laboració de les Conselleries de Seguretat Ciutadana dels diferents municipis en els que s’espera un major moviment de viatgers.

Renfe instal·larà validadores de bitllets d’entrada a la plaça de l’estació i per tal d’agilitzar l’adquisició de bitllets ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Sitges.

D’altra banda Renfe també ha reforçat la línia Torello-Vic amb 2100 places durant el cap de setmana del 1 i 2 per tal de facilitar el desplaçament a qui vulgui gaudir de les festes de Carnaval Terra Endins de Torelló.

Switch to mobile version