Autor Motor
16 Febrer 2014 a 11:30

S’inicia la temporada automobilística amb Esperit de Montjuïc

Els dies 4, 5 i 6 d’abril

Imatge cedida per Circuit de Catalunya

Imatge cedida per Circuit de Catalunya

La temporada automobilística històrica d’Europa s’iniciarà enguany durant els propers dies 4, 5 i 6 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la quarta edició de l’Esperit de Montjuïc, el “revival” que pretén recrear l’ambient i les emocions de l’època daurada de l’esport del motor i sobretot de les curses que van tenir lloc al parc de Montjuïc, en els anys 50, 60 i 70. La passada edició més de 25.000 persones varen visitar l’Esperit de Montjuïc al llarg del cap de setmana.

L’esdeveniment albergarà les primeres competicions de l’any a Europa en les categories FIA Fórmula 1 Històrica, Grup C, Sports Car, Gentlemen Drivers, Turismes pre-66 i Trofeu Javier del Arco, dirigit a pilots de la península ibèrica. També es durà a terme la primera competició per al campionat FIA Fórmula 1 Històrica, categoria formada pels monoplaces de Fórmula 1 de l’edat d’or de la disciplina, que van competir entre 1966 i 1985 i que van ser pilotats per grans noms de l’automobilisme com ara Jackie Stewart, Emerson Fittipaldi, Nicky Lauda, James Hunt o Mario Andretti.

Es podran veure vehicles com Lotus 76 i 92, Brabham BT49, Ferrari 312, McLaren MP4, Ligier JS11, Hesketh 308, Tyrrell 006, Surtees TS9, i es comptarà amb la presència del pilot Joaquín Folch, guanyador de la primera de les dues curses disputades en l’edició 2013. L’esdeveniment inclou activitats pensades per a tots els públics, amb una oferta d’entreteniment on l’ambient d’“aquells meravellosos anys” es respira a través de la música, les atraccions, els actors i una acurada posada en escena.

Les entrades per a l’Esperit de Montjuïc es podran adquirir a les taquilles del Circuit de Barcelona-Catalunya els dies de celebració del “revival”. A més, es poden comprar entrades anticipades amb descompte a través del web del Circuit de Barcelona-Catalunya (www.circuitcat.com), de l’Esperit de Montjuïc, Atrápalo i El Corte Inglés.

Switch to mobile version