Autor Societat
6 Febrer 2014 a 14:00

S’obren les inscripcions per als tallers de noves tecnologies del Telecentre del Rubí + D

Quatre propostes entre febrer i abril

Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

S’han obert les inscripcions per als tallers informatius en noves tecnologies que es realitzaran al Telecentre del Rubí+D entre febrer i l’abril. Les propostes tractaran diverses temàtiques entorn a les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquests tallers s’afegeixen als cursos que ofereix el Servei de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Rubí.

En total seran quatre els tallers que es portaran a terme. El primer serà Navegació i comunicació, destinat a persones amb un mínim de coneixement d’Internet, que s’impartirà del 24 al 27 de febrer, de 16h a 18h. La següent setmana, del 3 al 6 del març, es realitzarà el taller Ús de l’ordinador i el sistema operatiu, aquest cop per a usuaris amb menys coneixements informàtics.

Els dies 11, 13, 18 i 20 de març, en horari d’11h a 13h, es portaran a terme unes sessions dedicades a la Imatge digital i sonora, per a aquelles persones que desitgin conèixer el tractament de la informació gràfica i retoc digital. Per últim, els dies 1, 2, 8 i 10 d’abril, d’11h a 13h, es realitzarà el taller Processadors de textos nivell avançat, que aprofundirà en el coneixement i utilitats dels tipus de programes mencionats al títol de la proposta.

Tots els tallers tenen un preu de 10 euros, i per participar-hi cal estar empadronat a Rubí i tenir més de 16 anys. Es poden formalitzar les inscripcions al mateix Telecentre del Rubí+D, dimarts i dijous d’11h a 13h, divendres de 10h a 13h, i de dilluns a dijous de 16h a 19h.

Switch to mobile version