Autor Cultura
2 Febrer 2014 a 20:37

Tot a punt per la 6a edició dels Premis Gaudí

Imatge del web dels premis Gaudí

Imatge del web dels premis Gaudí

Aquesta nit el cinema català es vesteix de gala en la sisena edició dels Premis Gaudí.  13 pel·lícules en llengua catalana i 20 en llengua no catalana busquen copsar un dels 22 premis que es repartiran aquesta nit.

En pocs minuts els actors i actrius començaran a desfilar fins accedir al Barcelona Teatre Musical, on a tres quarts de deu s’iniciarà la cerimònia. Entre els candidats destaca ‘Los últimos días’ que compta amb 11 nominacions, inclosa la millor pel·lícula en llengua no catalana, millor guió i millor direcció.

Performance dels bombers i vaga de tv3

BffaIjKIAAE-7MU

Finalment la cerimònia no serà retransmesa per tv3 degut a una nova jornada de vaga dels treballadors del canal públic. Hauran de ser les televisions locals, entre les que hi ha BTV, les que ens oferiran l’espectacle.

S’espera que amb l’arribada del President de la Generalitat, que assistirà acompanyat d’alts càrrecs del govern de la Generalitat, els bombers i els treballadors de TV3 que s’han concentrat a les portes de l’edifici, reivindiquin amb sonores xiulades la fi de les retallades i el compliment dels convenis. Diversos bombers de la Generalitat s’han reunit per realitzar una ‘performance’ en la que mostren la seva desesperació davant la situació que travessa el seu ofici.

La gal·la, a través del diari

Una part del nostre equip serà present a l’espectacle i ens oferiran els detalls que succeeixin a través del nostre twitter. Així doncs, aquells que vulgueu saber-ne més dels Premis Gaudí, podeu seguir-ho amb nosaltres.

Switch to mobile version